The Masked Teacher – de finale!

Jullie hebben al heel wat juffen en meesters kunnen ontmaskeren, maar er blijven nog drie kandidaten over!
Zijn jullie ook zo benieuwd?

6 maanden geleden

The Masked Teacher – aflevering 3

De spanning begint meer en meer te stijgen. Denken jullie iedereen al te herkennen?

6 maanden geleden

The Masker Teacher – aflevering 2

Spannend…wij zijn helemaal klaar voor de tweede aflevering!
Jullie ook?

7 maanden geleden

Kleuterklas van de toekomst (video)

Klaar voor een blik achter de schermen van de kleuterklas van de toekomst? Ontdek de eerste reacties van de kinderen en van directeur Sven en juf Tine op dit innovatieve ontwerp. En hoe reageren de andere leerkrachten op deze nieuwe indeling?

7 maanden geleden

Verslag vergadering Ouders&School (27/04/2021)

Het verslag van de ouderraad staat online, lees het hier!

The Masker Teacher – aflevering 1

Zijn jullie ook helemaal klaar voor de eerste aflevering?

Leerlingenraad maakt ‘vierkantemetertuintje’

Vandaag werden de oudste deelnemers van de leerlingenraad uitgenodigd om een ‘vierkantemetertuintje’ in mekaar te steken én te vullen. Enthousiast werd er gepuzzeld, een plekje gezocht én de potgrond mooi verdeeld. We hebben er alvast zonnebloemen in geplant én zomerbloemen gezaaid.

The Masked Teacher

Binnenkort kan u in 4 digitale afleveringen genieten van ‘The Masked Teacher’ met nog een finale uitzending er bovenop!
Om al deze afleveringen op een aangename manier te volgen, zorgen we voor de enige echte aperobox van onze basisschool Ursulinen! De stemformulieren zitten mee in de boxen.
Raden jullie mee?

Online vergadering Ouders&School op 27/04/2021

Op dinsdag 27 april 2021 staat de volgende vergadering van Ouders & School gepland.
Wil je graag online deelnemen?

8 maanden geleden

Verslag vergadering van O&S (25/03/2021)

Verslag van de vergadering van Ouders&School.

8 maanden geleden

De kleuterklas van de toekomst staat bij ons!

De kleuterklas van de toekomst staat tijdelijk in Mechelen. De klas is een resultaat van een intense samenwerking tussen Thomas More en interieurbedrijf Dox.

8 maanden geleden

De nieuwsbrief is terug van weggeweest!

Chocolade paashaas

Een leuk berichtje om de vakantie in te stappen.

8 maanden geleden

Verlofaanvraag voor de opvang van een kind

Indien je verlof moet nemen om je kind op te vangen als gevolg van de sluiting van de school, kan je dit speciale document gebruiken.

9 maanden geleden

Sluiting van de kleuterschool

Belangrijke informatie over de sluiting van de scholen.

9 maanden geleden