Super goede school, waar het kind centraal staat. (Fayrouz B.)

Bednet Pyjamadag

 • 12 maart 2024
 • Onthaalklas
 • 1ste kleuterklas
 • 2de kleuterklas
 • 3de kleuterklas
 • 1ste leerjaar
 • 2de leerjaar
 • 3de leerjaar
 • 4de leerjaar
 • 5de leerjaar
 • 6de leerjaar

Vrijdag 15 maart 2024 is het de ๐๐ž๐๐ง๐ž๐ญ ๐๐ฒ๐ฃ๐š๐ฆ๐š๐๐š๐ , om zieke kinderen te steunen. ๐„๐ง ๐จ๐ง๐ณ๐ž ๐ฌ๐œ๐ก๐จ๐จ๐ฅ ๐๐จ๐ž๐ญ ๐ฐ๐ž๐ž๐ซ ๐ฆ๐ž๐ž!Bednet is een organisatie die ervoor zorgt dat zieke leerlingen van thuis uit de les kunnen blijven volgen met hun eigen klas. Op vrijdag mogen de leerlingen dus voor รฉรฉn keer naar school komen in hun ๐—ณ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐—ฝ๐—ผ๐˜‚๐˜๐—ณ๐—ถ๐˜.

Vrijdag 15 maart 2024 is het de ๐๐ž๐๐ง๐ž๐ญ ๐๐ฒ๐ฃ๐š๐ฆ๐š๐๐š๐ , om zieke kinderen te steunen. ๐„๐ง ๐จ๐ง๐ณ๐ž ๐ฌ๐œ๐ก๐จ๐จ๐ฅ ๐๐จ๐ž๐ญ ๐ฐ๐ž๐ž๐ซ ๐ฆ๐ž๐ž!Bednet is een organisatie die ervoor zorgt dat zieke leerlingen van thuis uit de les kunnen blijven volgen met hun eigen klas. Op vrijdag mogen de leerlingen dus voor รฉรฉn keer naar school komen in hun ๐—ณ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐—ฝ๐—ผ๐˜‚๐˜๐—ณ๐—ถ๐˜.