Super goede school, waar het kind centraal staat. (Fayrouz B.)

Jan Smets kwam voorlezen in de kleuterschool

  • 14 november 2022
  • 1ste kleuterklas
  • 2de kleuterklas
  • 3de kleuterklas

Vandaag kwam de Mechelse schrijver Jan Smets voorlezen uit zijn pas verschenen boek ‘De duivel van Mekkelenburg’. Het boek gaat over… Ridder Juul, prinses Mies en de elfjes Nel en Kaat die zijn uitgenodigd bij hun tante Margarina, die tevens koningin is in Mekkelenburg. Maar de fijne vakantie wordt verpest door een gemene duivel die […]

Vandaag kwam de Mechelse schrijver Jan Smets voorlezen uit zijn pas verschenen boek ‘De duivel van Mekkelenburg’.

Het boek gaat over…

Ridder Juul, prinses Mies en de elfjes Nel en Kaat die zijn uitgenodigd bij hun tante Margarina, die tevens koningin is in Mekkelenburg. Maar de fijne vakantie wordt verpest door een gemene duivel die Nel ontvoert naar Onderwaterland … Hoe gaan onze dappere vriendjes dit oplossen? Gaan ze het gevangen elfje kunnen bevrijden?

De kleuters genoten van elk woord en elke prent.

Dankjewel Jan voor deze fijne voormiddag!