Super goede school, waar het kind centraal staat. (Fayrouz B.)

BBQ en couscous op het schoolfeest! Bestel voor 8 mei 2022!!!

  • 6 mei 2022
  • Algemeen

Zaterdag 14 mei staat er een spetterend schoolfeest op het programma. Niet alleen kan je genieten van optredens, leuke spelletjes, een hapje en een drankje… er staat ook vanaf 17 uur een overheerlijke barbecue of couscousmaaltijd op het menu.

Zaterdag 14 mei staat er een spetterend schoolfeest op het programma. Niet alleen kan je genieten van optredens, leuke spelletjes, een hapje en een drankje… er staat ook vanaf 17 uur een overheerlijke barbecue of couscousmaaltijd op het menu.

Je moet voor die maaltijden wel vóór 8 mei inschrijven zodat we alles tijdig kunnen bestellen en voorzien.

Hoe bestel je? Héél eenvoudig: volg de link en regel de bestelling en betaling gewoon online.

https://crowdselling.eu/basisschool-ursulinen-knalt

Tot volgende weekend!