Super goede school, waar het kind centraal staat. (Fayrouz B.)

Welkom terug!

  • 25 januari 2021
  • Algemeen

Lees hieronder de communicatie die zondagavond aan alle ouders is bezorgd.

Hervatting lessen op dinsdag

Beste ouders,
Beste leerlingen

Het is fijn om deze tijden ook goed nieuws te kunnen brengen. Wij kunnen dinsdag 26 januari alle lessen hervatten, we hebben daarvoor groen licht gekregen van het CLB. De testen van de zieke personeelsleden en leerlingen hebben maar 3 verdere coronabesmettingen aan het licht gebracht. Deze personen zaten al geruime tijd in quarantaine en de contacttracing is reeds gebeurd. Hoogrisicocontacten zijn al op de hoogte gebracht door het CLB/contacttracing. Wie niets heeft gehoord kan dinsdag veilig en wel naar school!

Geniet morgen allemaal in veilige omstandigheden van de extra vrije dag en tot dinsdag!

Hartelijke groet
Sven van Grembergen
Directeur