Super goede school, waar het kind centraal staat. (Fayrouz B.)

Een geschenk voor elk kind

  • 14 december 2020
  • Algemeen

Stad Mechelen en Foundation Mechelen willen ervoor zorgen dat elk Mechels kind tussen 3 en 12 jaar dit jaar een mooi én splinternieuw cadeautje krijgt. Daarom organiseren ze een eindejaarsactie, voor de kwetsbare kinderen en kinderen met een beperking in onze stad.

Stad Mechelen en Foundation Mechelen willen ervoor zorgen dat elk Mechels kind tussen 3 en 12 jaar dit jaar een mooi én splinternieuw cadeautje krijgt. Daarom organiseren ze een eindejaarsactie, voor de kwetsbare kinderen en kinderen met een beperking in onze stad.

Via www.mechelenhoudtjewarm.be kan iedereen die dat wil én kan cadeautjes kopen voor deze kinderen. Je kan al steunen vanaf 5 euro, want ook een kleine bijdrage maakt van deze actie een succes. Om te slagen in ons opzet, rekenen ze ook op jou.

https://www.mechelenhoudtjewarm.be/geef-een-geschenk