Super goede school, waar het kind centraal staat. (Fayrouz B.)

Superhelden!

 • 5 juni 2020
 • Onthaalklas
 • 1ste kleuterklas
 • 2de kleuterklas
 • 3de kleuterklas
 • 1ste leerjaar
 • 2de leerjaar
 • 3de leerjaar
 • 4de leerjaar
 • 5de leerjaar
 • 6de leerjaar

Zijn jullie klaar voor SUPER uitdagingen van onze SUPERHELDEN?!

Vrijdag 5 juni 2020

Dinsdag was het een grote dag voor de kleuters. Gelukkig waren de superhelden paraat om de handjes te ontsmetten en het ijs te breken. 

Ook onze 3de, 4de en 5de jaars, die vandaag voor de eerste keer terug naar school mochten, werden vanmorgen en vanmiddag aangemoedigd door de superhelden!

Zoals de kinderen konden zien doet een nieuwe superheld haar intrede. Zoë Zeepsop helpt virussen bestrijden en moedigt kinderen en ouders aan om de richtlijnen goed te volgen 🧼

De superhelden zagen dat iedereen de regels hele goed volgt – zelfs al was het voor veel kinderen de eerste keer – en vinden daarom dat de school een extra puzzelstuk verdient! 🧩


UPDATE: Zondag 24 mei 2020

De Superhelden kregen nog enkele leuke inzendingen binnen.

UPDATE: Donderdag 23 april 2020

Dag lieve leerlingen, 
Het is echt niet te geloven: jullie zijn sportief en eten erg gezond, maar jullie hebben duidelijk ook groene vingers! Wat voor leuke reacties kregen we al voor deze derde uitdaging! En ook voor de eerste twee uitdagingen kregen we nog hele mooie inzendingen. Hanne van 5A kan zelfs paardrijden met boeken en las zelfs voor aan haar paard. Kijk maar eens naar de nieuwe foto’s en filmpjes. In totaal kregen we al meer dan 80 reacties. Fantastisch!

Jullie mogen foto’s en filmpjes blijven sturen voor de drie uitdagingen. En kijk ook af en toe eens op de site, want misschien komt er binnenkort een vierde uitdaging aan…

Superveel lieve groeten van
De Superhelden

MO MOESTUIN UITDAGING

FREYA FRAISE UITDAGING

SIMON SPIERBAL UITDAGING


UITDAGING 3 – dinsdag 14 april 2020

Dag lieve leerlingen,

Zoals jullie weten nemen superhelden nooit vakantie, dus ook tijdens de paasvakantie hebben wij een nieuwe uitdaging voor jullie! Daarmee zijn weer VIJF puzzelstukken te verdienen. 

Voor de vorige uitdagingen kregen we tot nu meer dan 65 inzendingen, dat is echt ongelooflijk! Het is zo fijn dat jullie zelfs van thuis er mee voor blijven zorgen dat UM basis een sportieve en gezonde school is. Let wel op, de vijf puzzelstukken per uitdaging worden slechts behaald als we van elke klas minstens één inzending krijgen. Er zijn nog enkele klassen waarvoor we nog geen inzendingen kregen, dus ook voor de vorige uitdagingen (Simon/Freya) mogen jullie foto’s en filmpjes blijven sturen.  

Vandaag krijgen jullie de uitdaging van Mo Moestuin. Kunnen jullie ook iets planten/zaaien, zoals Mo? Maak zeker een foto of filmpje van jezelf en stuur dit naar oudersenschool@umbasis.be.

Gaan jullie ook deze uitdaging aan? Veel succes!

Groetjes, 

De Superhelden

Informatie voor de ouders: 


UPDATE: Donderdag 9 april 2020

We kregen nog leuke inzendingen binnen voor de uitdaging van Simon Spierbal én Freya Fraise. Je kan ze hieronder bekijken. Filmpjes en foto’s zijn nog steeds welkom!

Vele groetjes,
De Superhelden

FREYA FRAISE UITDAGING

SIMON SPIERBAL UITDAGING


UPDATE: Vrijdag 3 april 2020

Dag lieve leerlingen, 

Wij superhelden zijn ongelooflijk onder de indruk van de toffe, lekkere, creatieve, originele, enthousiaste, sportieve foto’s en filmpjes die we van jullie kregen.

Wat zijn jullie hier goed in! We lieten al enkele filmpjes zien van de Simon-uitdaging, en ook van de Freya-uitdaging willen we de foto’s en filmpjes met jullie delen. 

De behaalde puzzelstukken zijn echt meer dan verdiend! En er zijn zelfs nóg meer puzzelstukken te behalen, als we van elke klas minstens één inzending krijgen.

Dus blijf zeker filmpjes/foto’s sturen (zowel voor de Freya-uitdaging als de Simon-uitdaging). 
Tijdens de vakantie zullen we berichtjes blijven sturen, en misschien komen er nog nieuwe uitdagingen aan.

Kijk dus zeker af en toe op de site van school!

Vele groetjes, Freya, Kira, Simon en Mo

UITDAGING 2 – dinsdag 31 maart 2020

Dag lieve leerlingen van de kleuterschool en de lagere school,

We kregen al super fijne filmpjes binnen voor de uitdaging van Simon. Wat zijn jullie sportief en creatief! Jullie mogen zeker filmpjes van sporten met boeken blijven opsturen, want er zijn nog extra puzzelstukken te verdienen. 

Freya Fraise heeft voor jullie ook een uitdaging: kunnen jullie een gezonde snack maken? Dat hoeft zeker niet dezelfde te zijn als die in het filmpje. Stuur een foto of filmpje van jezelf samen met je gezonde snack naar oudersenschool@umbasis.be, en wie weet verdienen jullie nog eens vijf puzzelstukken! 

Gaan jullie de uitdaging aan? Veel succes!

Groetjes, 

De Superhelden

Informatie voor de ouders: 


UPDATE: Zondag 29 maart 2020

Jullie zijn super goed bezig!

We ontvingen al veel filmpjes, en er zijn al twee puzzelstukken behaald. Maar dat kunnen er vijf worden, dus filmpjes zijn nog steeds welkom!!

Hier alvast een kleine compilatie van alle inzendingen die we reeds ontvangen hebben.

Tot snel voor een volgende uitdaging!
De Superhelden

UITDAGING 1 – woensdag 25 maart 2020

Dag lieve leerlingen van de kleuterschool en de lagere school,

We kunnen allemaal een paar weekjes niet naar school.

“Oh nee!!” denken jullie nu… “Dan kunnen we ook geen superhelden puzzelstukken meer verdienen!”

Maar we zijn niet voor niets superhelden, en we hebben hier iets op gevonden.

Tijdens de komende weken zullen we via de site van school uitdagingen aan jullie geven. 

Als jullie die uitdagingen goed uitvoeren kunnen jullie hier ook puzzelstukken mee verdienen.

De eerste uitdaging krijgen jullie vandaag. Als we van elke klas minstens 1 filmpje ontvangen krijgt de school in totaal 5 puzzelstukken (1 per graad). 

Dus ga de uitdaging aan en stuur je filmpje via je papa of mama!

Groetjes, 

De Superhelden

Informatie voor de ouders: