Super goede school, waar het kind centraal staat. (Fayrouz B.)

UPDATE 15-03-2020

 • 15 maart 2020
 • Onthaalklas
 • 1ste kleuterklas
 • 2de kleuterklas
 • 3de kleuterklas
 • 1ste leerjaar
 • 2de leerjaar
 • 3de leerjaar
 • 4de leerjaar
 • 5de leerjaar
 • 6de leerjaar

Het aantal besmettingen met het coronavirus blijft stijgen en zal de komende dagen verder toenemen. Wij staan in voor de opvang van vooral die leerlingen van ouders met een zorgberoep. Wij raden ten sterkste af om leerlingen door (kwetsbare) grootouders te laten opvangen.

Beste ouders

Het aantal besmettingen met het coronavirus blijft stijgen en zal de komende dagen verder toenemen.  Wij staan in voor de opvang van vooral die leerlingen van ouders met een zorgberoep. Wij raden ten sterkste af om leerlingen door (kwetsbare) grootouders te laten opvangen. 

Wij vragen uitdrukkelijk dat de mensen die van onze noodopvang gebruik wensen te maken nog eens onderzoeken of de leerlingen niet (of gedeeltelijk) thuis kunnen blijven. We willen vermijden dat de groep leerlingen die we samenbrengen te groot wordt. Hier draagt iedereen verantwoordelijkheid: we vragen dat iedereen zo goed mogelijk probeert om de richtlijnen van de overheid te volgen:  zoveel mogelijk thuisblijven en het vormen van groepen zoveel mogelijk vermijden. 

Naast de belangrijke maatschappelijke verantwoordelijkheid die we willen opnemen door de kinderen van ouders met een zorgberoep op te vangen willen we ook onze eigen mensen maximaal beschermen tegen een besmetting met het virus. 

Bij het minste symptoom ( hoest, koorts, kuchen,…) brengt u uw kind NIET naar de opvang. Indien wij een symptoom vaststellen brengen we de leerling naar de ziekenboeg en moet hij/zij onmiddellijk worden afgehaald. Elke ouder is dus vlot bereikbaar of bezorgt ons de gegevens van personen die bereikbaar zijn in geval van een noodsituatie. 

Oprechte dank voor uw begrip en bijkomende inspanningen. Zorg goed voor elkaar!

Sven Van Grembergen

Directeur