De Warmste Week

Als school steunen wij dit initiatief voor de volle 100% en zullen ook samen met onze leerlingen acties op poten zetten.
Binnenkort kan je hier meer informatie vinden.

De Warmste Week vindt dit jaar plaats van vrijdag 17 december tot vrijdag 24 december in het centrum van Mechelen.

Op de Grote Markt komt een groot “Maanrock”-podium waar allerlei artiesten zullen optreden. De radiostudio zal ter hoogte van de Vismarkt komen, allicht op een drijvend ponton op de Dijle. Verder zullen er her en der in de stad projecten en activiteiten doorgaan die allemaal in het teken zullen staan van het thema van dit jaar “Kunnen zijn wie je bent”.

Als school steunen wij dit initiatief voor de volle 100% en zullen ook samen met onze leerlingen verschillende acties op poten zetten.

Binnenkort kan je hier meer informatie vinden.